Hoe te gebruiken?

Hoe kan je de MetaShake® het beste gebruiken?
Om af te vallen kun je twee maaltijden per dag vervangen door een gepersonaliseerde MetaShake®, bijvoorbeeld het ontbijt en diner. Om op gewicht te blijven, kun je iedere dag een maaltijd vervangen. Een shake maak je in een handomdraai. Meng een zakje van 60 gram poeder met 200 ml water en mix het goed door elkaar in een shaker. Je shake is klaar voor gebruik! Op onze website en in ons receptenboekje vind je heerlijke recepten om je shake helemaal naar wens te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fruit smoothies, post-workout shakes en zelfs pancakes!

Jouw-DNA-Jouw-Voeding---Metashake,-de-revolutionaire-maaltijdvervanger
Jouw DNA Jouw Voeding - metashake

MetaShake

De revolutionaire maaltijdvervanger
MetaShake® is geoptimaliseerd voor het meta-type en is een unieke maaltijdvervanger die rekening houdt met jouw individuele genetische aanleg. Met MetaShake® is het een stuk gemakkelijker om gewicht te verliezen, zelfs als je een druk schema hebt en een hectisch bestaan leidt! Vooral in stressvolle situaties is dit een prima alternatief voor je meta-type maaltijden.

Wat maakt de MetaShake® uniek?
MetaShake®, met echte vanille, bevat geen toevoegingen en is ook lactosevrij, glutenvrij en geschikt voor een vegetarische dieet. Door zijn hoge vezelgehalte geeft de shake je een langdurig verzadigd gevoel en een natuurlijke spijsvertering. De shake bevat tevens alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft voor een uitgebalanceerd en aan je meta-type aangepast dieet.